Още един случай на насилие срещу жена, упражнено от бивш

...
Още един случай на насилие срещу жена, упражнено от бивш
Коментари Харесай

Певицата Сибила Серафим е в болница, пребита от бившия си приятел

Още един случай на принуждение против жена, упражнено от някогашен партньор  - певицата Сибила Серафим, вокалистка на " Виолетов военачалник " твърди, че е била пребита от някогашния си другар в центъра на София. 

Побоят е осъществен на 6 ноември  на пресечката сред бул. „ Дондуков “ и ул. „ Кракра “. 

Двамата са имали връзка преди 10 години, а в този момент се озовават на празненство за рожден ден на общ другар.  Когато се прибира, той я догонва: " Аз изваждах телефона. Той го мазета от ръката ми и го взе “, описа Сибила Серафим пред бТВ. Тя споделя, че се е пробвала да избяга, само че някогашният й другар я поваля с един мощен удар. И продължава да я бие, до момента в който инцидентни минувачи не се обаждат на полицията.

Екипът на Спешна помощ открива, че има счупена тазобедрена става. Тя е заменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „ Пирогов “. Има и счупено рамо.

" Той споделя, че доста ме обича и съм дамата на живота му. Явно това е методът да го покаже. Подадени са сигнали до Министерство на вътрешните работи, ще има и каузи. Аз ще се боря за всички дами, които са жертви на такива безумни похищения. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка героизъм и добродетелност, законът би трябвало да ги превъзпита. Няма различен метод ", акцентира певицата. 

 

Бях нападната на улицата! В момента съм след интервенция със заменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо! Психото...
Posted by Sibylla Seraphim on Wednesday, 8 November 2023
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР