Още един случай на агресия от собственика на заведение в

...
Още един случай на агресия от собственика на заведение в
Коментари Харесай

Нападателят в „Капана“ бил агресивен и към служители на „Чистота“

Още един случай на експанзия от притежателя на заведение в „ Капана “ Ивайло Пенов. Седмица преди нападението над уличния продавач на чорапи Митко, Пенов е нападнал служителка от компания „ Чистота “. Жената е подала тъжба в полицията.

Преди седмица Евгения Арабаджиева, която контролирара работата на дамите, чистещи „ Капана “, била нападната от ресторантьора Ивайло Пенов.

„ Почна да ме блъска, пробвах се да го успокоя, той продължи още по-настървено скачаше и против дамите “, споделя тя.

Мъжът недоволствал от почистването.

„ Беше неудовлетворен от това, че не са му почистили площта към масите. Каза, че не си правят добре работата “, посочи Евгения Арабаджиева.

Близо 15 минути Пенов се разправял на всеослушание, обиждал и заплашвал и работничките.

Адвокатът на Ивайло Пенов съобщи, че той не се е укривал, а е отишъл непринудено да даде показания, когато схванал, че го търсят.

„ Аз съм очевидец на отношението на Ивайло към Митко и то постоянно е било положително “, твърди юрист Светлана Калпакчиева. Според нея не е редно клиентът й да бъде „ сатанизиран “.

От прокуратурата оповестиха, че на Ивайло Пенов са формирани 4 акта за нарушение на противоепидемичните ограничения – заведението му е работело с клиенти, по времето, когато всички бяха затворени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР