Още един сърбин е заподозрян в участие в схема за

...
Още един сърбин е заподозрян в участие в схема за
Коментари Харесай

Още един сърбин попадна в полезрението на белгийската прокуратура заради участие в уредени мачове

Още един сърбин е обвинен в присъединяване в скица за споразумяване на мачове в Белгия, заяви телевизионното предаване "Хумо ". Става дума за бранителят Иван Вукоманович, който като състезател на Локерен е оказал помощ на Лиерс да завоюва с 2:0 на 11-и февруари 2006-а година.

Според публицистите от предаването, мачът е бил организиран да приключи по избран метод от мениджъра Деян Велкович и въпросния футболист, който по това време е бил негов клиент.

В уеб страницата на предаването написа, че Вукоманович като бранител на гостите от Локерен съзнателно е направил дузпа в края на мача, а мениджърът му след края на срещата е бил видян в другарска компания на хора от Лиерс и дружно да се поздравяват за успеха. А опитният треньор на гостите Еме Антюенис бързо е извел от терена сърбина. На другата сутринт Антюенис е подал оставка от поста.

В текста също по този начин се оповестява, че въпросният сътрудник Велкович е имал няколко футболиста на терена и за двата тима. В състава на Лиерс са били сърбите Драган Мърджа, Марко Андич и Нинослав Миленкович, както и няколко хървати, най-известен всред които е Огнен Вукоевич. За Локерен са се състезавали неговите клиенти вратарите Звонко Милоевич и Югослав Лазич, както и Горан Друлич, Предраг Филипович и албанецът Бесник Хаси, който след това стана и прочут треньор в страната.

Самият Вукманович беше потърсен от вестник Курир да разяснява и съобщи, че не желае да се занимава с нелепости. "Аз също разбрах какво са говорили и писали за мене, само че нямам желание да отвръщам, защото не желая да си прахосвам силата за нелепости, споделя някогашният футболист на Цървена звезда, Бордо и Динамо (Москва) и прекратил кариерата си през 2010-а година. Този случай най-вероятно ще бъде обсъждан в първа връзка с помощ за избран тим, а не за противозаконна облага от залагания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР