Още е лято, а на нас пред очите ни постоянно

...
Още е лято, а на нас пред очите ни постоянно
Коментари Харесай

Баскетболът е отново на мода! Виж ТОП 5 на най-секси баскетболисти у нас

Още е лято, а на нас пред очите ни непрекъснато са секси мъже по потници, които слушат тежък рап и разцъкват баскетбол. До колкото видяхме от трендовете в обществените мрежи, баскетболът се завръща на мода, по тази причина ти демонстрираме най-горещите родни баскетболисти, с които няма да откажем да играем 1 на 1:

Александър Везенков

Започваме с класиката – Саша Везенков е един от най-успешните ни грачи. Той е млад, хубав, рус, с гръцко и кипърско поданство и е безумно надарен. Освен всичко друго тази хубост се извисява на 2,06 м., а по-хубаво от това – няма! Подсказваме на заинтригуваните, че е наследник на Сашо Везенков, който е дълготраен изпълнителен шеф на Лукойл Академик, което не е за занемаряване.

Божидар Аврамов

Божо си е красавец и от дълго време погледите ни са постоянно към него когато е на терена. Виждали сме го в секси фотоси, виждали сме го и в супер изявленията. През май обаче оповестиха, че гардът на Спартак Плевен няма да се завърне в игра през сегашния сезон поради травма, което малко ни натъжи, само че в случай че Божо е в отпуск можем да кажем – девойки нападайте!

Асен Великов

Капитанът на Левски Асен Великов от много време е в играта и въпреки, че към този момент е на солидна възраст, ние мислим, че му отива и да държи купата на България, и да ни се усмихва в секси конкуренция. Умопомрачително ни припомня на Бен Афлек, а това си е плюс по всички параграфи.

Чавдар Костов 

Играчът на Левски Лукойл може да познаеш отдалеко – голяма брада, височина от 1,95 и тип на безспорен Тарзан. Тези качества го вършат ексцентричен секси избор, който не бихме отказали. 

Дий Бост

За край сме си оставили едно шоколадово прелъщение, което ни хареса още когато дойде в България. Дий Бост се причисли към лагера на националния тим в Самоков през август и в този момент се готви с момчетата за мача България – Испания на 1 септември, а ние нямаме самообладание да го погледаме на терена. Иначе този красавец е от Северна Каролин и играе като звяр!

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/asenvelikov13/, https://www.instagram.com/chavdar8/, https://www.instagram.com/dbost_1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР