Още двама министри хвърлят оставки днес. Дипломат № 1 Теодора

...
Още двама министри хвърлят оставки днес. Дипломат № 1 Теодора
Коментари Харесай

Кризата във властта! Още двама министри хвърлят оставка

Още двама министри хвърлят оставки през днешния ден. Дипломат № 1 Теодора Генчовска и енергийният министър Александър Николов подават заявките си за овакантяване на кабинета. Това е резултат от решението на „ ИТН ” да постави завършек на ръководещата коалиция и да излезе от кабинета. Причините са това са две – двойствената политика на премиера Кирил Петков във връзка с Северна Македония и неналичието на пари в страната, разгласи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

След излизането на партията от властта оставки към този момент подадоха спортният министър Радостин Василев и на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов.

Кога оставките ще бъдат импортирани в Народното събрание не е ясно. От държавното управление към момента нямат подготвени имена за ръководители на четирите министерства. А и плъзна слух, че Петков е споделил на Има Такъв Народ, че няма да внася оставките, до момента в който партията не поддържа бюджета на Асен Василев – нещо, което Има Такъв Народ отхвърля да направи поради неналичието на промени и лищаването на цели браншове от средства.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР