Осемте летци, които са били на борда на CV-22B Osprey

...
Осемте летци, които са били на борда на CV-22B Osprey
Коментари Харесай

Членовете на екипажа на борда на Osprey, който се разби край бреговете на Япония, все още са в неизвестност, казва Пентагонът

Осемте летци, които са били на борда на CV-22B Osprey на Военновъздушни сили, който се разруши край крайбрежията на остров Якушима, Япония, в сряда, към момента са в неопределеност, сподели в четвъртък заместител прессекретарят на Пентагона Сабрина Сингх.

„ Все още нямам настояща информация за вас по отношение на напъните за възобновяване. Отново знаем, че има осем изчезнали. Усилията за търсене и възобновяване не престават “, сподели Сингх.

Говорител на японската брегова защита сподели в сряда, че най-малко един човек е бил възобновен и разгласен за мъртъв, макар че Сингх отхвърли да удостовери тези известия. Американски боен чиновник сподели пред CNN в сряда, че военните работят по уведомяването на фамилиите на военнослужещите.

CV-22B – който е разновидността за специфични интервенции на самолета Osprey – е назначен на 353-та специфична дивизия Оперативно крило и осъществяване на „ рутинна подготвителна задача “ по време на злополуката, сподели командването на специфичните интервенции на Военновъздушни сили в сряда.

Osprey има история на механич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР