Осем пъти номинираната за награди GRAMMY мултиплатинена певица, автор на

...
Осем пъти номинираната за награди GRAMMY мултиплатинена певица, автор на
Коментари Харесай

Аврил Лавин пусна дълго чакания албум Love Sux

Осем пъти номинираната за награди GRAMMY мултиплатинена певица, създател на песни, дизайнер и човеколюбец Аврил Лавин пусна нетърпеливо упования си нов албум Love Sux, който у нас можете да слушате посредством Орфей Мюзик / DTA Records.

Албумът от 12 трака е седмия за Аврил и маркира първата излязла музика от звездата след 2019. " Love Sux " демонстрира обичаното поп-пънк звучене на Lavigne по емблематичен нов метод, съдържащ епични колаборации и оглавяващи класациите шлагери като към този момент излезлите сингли “Bite Me” и “Love It When You Hate Me” feat. blackbear.

“Love Sux демонстрира Лавин във вихъра ѝ…Комбинирайки щура сила и пламъка на младостта ѝ с 20-годишен опит зад тила си след Let Go, с Love Sux Лавин е подготвена да жигосах още веднъж статуса си на същинска супер звезда” – Forbes.



“Избухвайки с поразителните рими на Лавин, енергичните изречения и бързината, която накара слушателите да станат почитатели на нейната работа през цялото време. Това е, което прави „ Love Sux “ по едно и също време носталгичен и настоящ “ – Los Angeles Times.

“Аврил Лавин е известна с това, че е дирек на поп-пънка от началото на 2000 и проправи личен път в доминирания от мъжете алт-рок свят... Но номинираната за награди Grammy изпълнителка припомня на всички, че тя към момента е стопанин на жанра в нейния нов седми албум, “Love Sux.” – Associated Press.

За да отпразнува излизането на албума, Аврил гостува в Good Morning America за диалог и осъществяване на хитовия сингъл “Love It When You Hate Me” featuring blackbear. Тя ще направи осъществяване и в The Roxy в Лос Анджелис за извънреден концерт единствено с предложения за SiriusXM and Pandora Small Stage Series. Концертът ще включва музика от Love Sux, както и обичани на почитателите песни. Премиерата на Small Stage Series concert ще бъде по SXM App на 2 март.



Аврил ще започва Bite Me 2022 Canada Tour през този май и също ще оглави iHeartRadio’s Daytime Stage в събота, 24 септември в AREA15 в Лас Вегс. Поп пънк звездата ще извършва и на музикални фестивали тази есен като When We Were Young Festival, Firefly Festival и Boston Calling Music Festival.

ЗА АВРИЛ:

Аврил Лавин написа история, разруши върхове и с неизменност възпламени лична диря като непоклатима мощ в музиката и културата. Отвъд продаването на 40 милиона албуми по света с 12.5 милиона единици продадени единствено в Щатите, тя отнесе осем номинации за награди GRAMMY® в категории като “Best New Artist” и “Song of the Year”, два пъти за “Complicated” и “I’m with You”. В допълнение, тя
получи осем награди Juno, в това число и “Artist of the Year”.

Каталогът ѝ се състои от седем пъти платинения Let Go [2002], три пъти платинения Under My Skin [2004], двойно платинения The Best Damn Thing [2007], Goodbye Lullaby [2011] със златни продажби, Avril Lavigne [2013] също със златни продажби и Head Above Water [2019], подчертана от безапелационни шлагери като “Complicated”, “Sk8er Boi”, “Girlfriend”, “Here’s To Never Growing Up” и “Head Above Water”.

Тя остава “един от топ продаваните актьори, издаващи албуми, на Soundscan-era в Щатите “ и “третия най-продаван канадски артист-жена на всички времена “. Тя си заслужи място в Top 10 в класацията “Best of the 2000s” на Billboard и държи връх на Гинес за “най-младия соло артист-жена, който оглави английската ранглиста “, а “Girlfriend” пък е “първото музикално видео, достигнало 100 милиона гледания в YouTube”. Аврил е спечелила и няколко #1 позиции по света. Последователите ѝ в обществените мрежи надвишават 93.6 милиона почитатели. Да не загатваме и че взе участие във Fast Food Nation на Richard Linklater, кино лентата Over the Hedge на DreamWorks Animation, The Flock и още.

Започвайки най-голямата си и смела глава досега, тя направи дебюта си за DTA Records със сингъла “Bite Me “ от седмия си студиен албум Love Sux, а още следва през 2022.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР