Осем месеца затвор получи спряганият за най-голям карък сред бургаските

...
Осем месеца затвор получи спряганият за най-голям карък сред бургаските
Коментари Харесай

Хванаха надрусан гангстер в кола, ще лежи отново

Осем месеца затвор получи спряганият за максимален карък измежду бургаските гангстери Добрин Пасков. 46-годишният мъж е добре прочут на органите на реда, има богато престъпно досие, а през 2017 година бе задържан за кражба на ток, като в жилището му служителите на реда се натъкнаха инцидентно на нарколаборатория, поради която лежа 14 месеца в пандиза.

Проверка на Флагман.бг откри, че преди няколко дни Пасков още веднъж е получил присъда. Той е упрекнат за това, че при започване на септември т.г. е бил хванат да кара след приложимост на опиати. По бул. " Демокрация ", в региона на хотел " Космос ", Добрин е бил спрян за рутинна инспекция от патрулен екип. Оказало се, че бургазлията е седнал зад кормилото на лекия си автомобил Тойота " Корола " след няколко дози пико и амфети. Drug пробата е отчел позитивна проба за съществуване на амфетамин и метамфетамин, написа в протокола на съда.

Въпреки че бранителят му и прокуратурата са сключили съглашение, то има значение на влезнала в действие присъда. Това значи, че през идващите 8 месеца Добрин Пасков ще търка наровете зад решетките. Освен това ще му бъде отнета и шофьорската брошура за 9 месеца.

Припомняме, че през 2017 година чиновници на Пето РУП Бургас, участваха в акция на ЕВН против крадци на ток. Едно от тестваните жилища е апартаментът на Добрин, намиращ се в блок 37 в бургаския ж.к. " Зорница ". Те позвънили на вратата на Добрин, отворил чужд мъж, който щом видял служителите на реда под паника затворил, заключил и залостил крепко портата.

На униформените незабавно им станало ясно, че в жилището се случва нещо. Един от тях застанал пред вратата, а различен направил оглед под терасата. Вторият служител на реда намерил изхвърлена туристическа раница и прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции. Открити били към 10 грама метамфетамин.

Веднага е било извикано подкрепление и притежателят на нарколабораторията Добрин е задържан. Заедно с него белезници са закопчани и на 37-годишен мъж, както и 26-годишна дама.

Освен всичко друго е открито, че Добрин е крал ток по доста примитивен метод -кабелът, захранващ жилището му е демонтиран от изходящата клема и инсталиран към клема на единия от кабелите на захранващите магистрални етапи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР