Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар

...
Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар
Коментари Харесай

Успели българи вдъхновяват пловдивчани през ноември

Осем известни и съумели българи ще вземат участие в мотивационния семинар " #ВдъхновиМе ", който ще се организира тази есен в Пловдив. Под формата на къс монолог всеки преподавател ще опише по какъв начин е съумял в своята област и каква за него е цената на триумфа.

" Чрез събитието " #ВдъхновиМе " целим да покажем на младежите в град Пловдив позитивния образец, към който да се стремят при навлизането в действителния живот. Считаме, че мотивационно събитие като това би била добра насочна точка за тези, на които им следва реализация на пазара на труда, а и освен. Освен да вдъхновим пловдивчани бихме желали да помогнем и най-малките. Събраните средства от входа за събитието, както и от спонсорите ни, ще бъдат дарени за закупуването на уред билирубинометър за отделението по неонатология в МБАЛ " Пловдив ", уред от изключителна нужда за проучването на жълтеница при новородените ",  коментират уредниците на събитието Ротаракт клуб Пловдив- Пълдин.

" #ВдъхновиМе " ще протече под формата на къси лекции от представители на няколко категории като бизнес, спорт, просвета, музика и други. Засега уредниците пазят в загадка лекторите, като с наближаването на датата ще ги издават един по един. За задачата следете фейсбук страницата на събитието, с цел да разберете кои известни и съумели българи ще вземат участие.

" #ВдъхновиМе " ще се организира на 11.11.2018г. от 11:00ч. в Дом на културата " Борис Христов ". Цените на поканите за събитието варират сред 14 лева и 50 лева и са според от разположението на местата в залата. Покани можете да закупите посредством персонално известие във фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/275377153307813/permalink/277528313092697/

или на тел: 0899 505 799

Елате и чуйте истории за триумфа в другите му измерения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР