Осем футболни фенове са задържани след футболната среща между отборите

...
Осем футболни фенове са задържани след футболната среща между отборите
Коментари Харесай

Осем в ареста след червено-синьото дерби

Осем футболни почитатели са арестувани след футболната среща сред тимовете на ПФК " ЦСКА- София " и ПФК " Левски ", която се игра в понеделник в София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От арестуваните един е задържан за заличаване и разваляне на имущество в подлеза на Орлов мост, у двама души са открити опиати, а при други двама, единият от които невръстен, са открити пиротехнически произведения.

Един човек е арестуван за несъблюдение на полицейско предписание. Арестувана е и жена, насочила агресивното си държание към полицейски чиновници, както и мъж, който влезнал в ролята си на регулировчик и попречил придвижването по пътното платно.

От полицията допълват, че мачът е минал без съществени произшествия, като не са позволени тежки нарушавания на публичния ред и в столицата.

По време на дербито полетяха ракети от бранш В към бранш Г, само че обстановката бързо беше овладяна от органите на реда. Преди срещата алената и синята агитки дефилираха в шествие, като ексцесии нямаше, единствено сините почитатели скандираха нецензурни реплики по адрес на притежателя на клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР