Осем души задържа полицията в Австралия в един от най-ужасяващите

...
Осем души задържа полицията в Австралия в един от най-ужасяващите
Коментари Харесай

Разбиха ферма на ужасите в Австралия! Родители правели секс с децата си, а после ги оставяли да се сношават помежду си

Осем души задържа полицията в Австралия в един от най-ужасяващите и гнусни случаи в историята на страната. Разследващите разтуриха " Фермата на инцеста ", където родителите се сношавали с децата си, а по-късно оставяли братя и сестри да вършат безсистемно секс.

Изведени са и 12 деца, някои от които били на 10 години. Случаят трае цели шест години, само че е завършен едвам в този момент. Някои от децата били мощно деформирани, други в друг етап на деменция.



От детайлностите може да ви се обърне стомахът. Всичко почнало, когато едно от момиченцата в фамилията забременяло, само че никой в фамилията не знаел кой от братята е бащата.

Децата живеели в отвратителни условия. Въргаляли се мръсни върху раздърпани дюшеци, към тях се търкаляли останки от гниеща храна. Краката им били с пластове нечистотия, евентуално в никакъв случай не са употребявали обувки.

Случаят на семейство Колт е следван от медиите по целия свят. Осем члена на семейството към този момент са задържани и упрекнати в изтезаване на деца и инцест.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР