Осъдиха на смърт мъжът от Флорида, който изби семейството си,

...
Осъдиха на смърт мъжът от Флорида, който изби семейството си,
Коментари Харесай

Осъдиха на смърт американеца, избил семейството си след секс чат с българка

 Осъдиха на гибел мъжът от Флорида, който мазета фамилията си, откакто упорствали да приключи връзката си с българка в чат за възрастни, оповестяват международните медии. Грант Амато се вбесил, че родителите му го предупреждавали, че не може да има контакт с нея в случай че желае да продължи да живее в дома им.

Баща му - 59-годишният Чад Амато, майка му - 61-годишната Маргарет Амато, и брат му - 31-годишният Коуди, бяха открити на 25 януари т.г. мъртви в дома си в Чулуота във Флорида. За тройното ликвидиране бе арестуван другият наследник. Три месеца преди да убие околните си, той откраднал от родителите си 200 000 $. Парите са били трансферирани на българката Силвия Венциславова, която работела в порно чат.

Освен пари 29-годишният Грант изпращал на българката и секс играчки, които тя употребила пред камерата. Във файловете, публикувани от прокуратурата във Флорида, е представена записка от 4 януари т.г., в която Грант дава ултиматум на родителите си.

Съдът призна Грант Амато за отговорен за три убийства от първа степен. Убиецът е изправен пред смъртно наказване,  каквото най-вероятно ще бъде постановено на съвещанието на правосъдното жури след седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР