Осъденият на 25 г. затвор за убийство на 20-годишната си

...
Осъденият на 25 г. затвор за убийство на 20-годишната си
Коментари Харесай

Мъжът от Айтос, убил майката на детето си, иска по-лека присъда

Осъденият на 25 година затвор за ликвидиране на 20-годишната си другарка с Теньо Е. от Айтос апелира присъдата си пред Апелативния съд в Бургас. Делото е оповестено за решение, написа " 24 часа ". Това оповестиха от съда след днешното съвещание за разглеждане на жалбата против присъдата.
 19-годишно момиче е пребито до гибел в Айтос
19-годишно момиче е пребито до гибел в Айтос

Задържан е приятеля на момичето

Младата жена е умряла след нечовечен побой на 16 юни 2018 година, нанесен й от Теньо Е. Двамата са живеели на фамилни начала. Имат и общо дете, което в този момент е на 4 години . Теньо Е. е наказан да заплати обезщетение на детето си и на някогашната си тъща.

Магистратите са отсавили без почитание настояването на отбраната за назначение на две нови експертизи - съдебномедицинска експертиза и сложна съдебнопсихиатрична и психическа експертиза. Мотивът за отвод на желаните експертизи е, че няма съображение за тях. Експертите са дали отговори на всички въпроси, свързани с повода за гибелта на Ивета Т. и са коментирали данните за използването на опиати от страна на подсъдимия .

Служебният бранител на Теньо Е. е изискал по-лека присъда като е развил тезата за породена гибел по несъобразителност, вследствие на тежка телесна щета.
 25 година затвор за мъжа, пребил до гибел приятелката си в Айтос
25 година затвор за мъжа, пребил до гибел приятелката си в Айтос

Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив

Припомняме, 27-годишният Теньо Е. беше упрекнат, че на 17 юни 2018 година съзнателно е умъртвил по изключително нечовечен метод майката на детето си - 19-годишната Ивета Т.

След задържането си мъжът направи цялостни признания. Той беше оставен в ареста с претекстовете, че може да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР