Осъдената на 20 години затвор на първа инстанция за поискан

...
Осъдената на 20 години затвор на първа инстанция за поискан
Коментари Харесай

Кирил Петков откри офис на ПП с осъдената Десислава Иванчева

Осъдената на 20 години затвор на първа инстанция за пожелан рушвет в изключително огромни размери Десислава Иванчева откри офис на Политическа партия дружно с Кирил Петков и Асен Василев в Лозенец. Това излиза наяве от неин пост във Facebook.

В него Иванчева споделя, че макар отдалечаваното ѝ от политическия живот  е решила да се отзове на поканата от „ Продължаваме промяната.

„ Поговорих с Асен Василев и Кирил Петков, с всеки най-малко по 15-20 мин. Сториха ми се откровени и земни политици. Продължаваме Промяната беше единствената партия, която ясно и изрично съобщи война на мафията и прогнилата правосъдна система, на Гешев и шайката му. Считам, че огромен триумф беше закриването на бухалката на мафията " Специализираната прокуратура ".

Поговорих си и с млади и откровени хора от екипа, измежду които бе Искрен Митев (младият човек с вратовръзките, който кръстоса шпаги с с водача на Възраждане) някогашен народен представител, който откровено има вяра, че има силите и куража да промени България ”, добавя Десислава Иванчева във Facebook.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР