Осъден убиец е бил нападнат в съдебна зала в Калифорния

...
Осъден убиец е бил нападнат в съдебна зала в Калифорния
Коментари Харесай

Осъден убиец, нападнат от втория баща на жертвата по време на произнасяне на присъдата в съдебната зала в Калифорния

Осъден палач е бил атакуван в правосъдна зала в Калифорния по време на произнасянето на присъдата си за това, че е намушкал приятелката си до гибел преди съвсем четири години, оповестиха управляващите тази седмица.

Еурен Балбуена, на 33 години, беше наказан на 33 години до пожизнен затвор за убийството на приятелката си, 31-годишната Заира Патино-Трехо, заяви окръжният прокурор на окръг Вентура Ерик Насаренко в известие за пресата в четвъртък. По време на производството се разигра „ къса свада “, до момента в който изказванията за влияние върху жертвата се четат в съда, сподели прокуратурата.

Майката на жертвата, която също беше намушкана два пъти по време на офанзивата, четеше изказването си за влияние, когато нейният брачен партньор, вторият татко на жертвата, се хвърлил върху Балбуена, заяви Ventura County Star, цитирайки представител на прокуратурата. Той нанесе най-малко един пестник, преди двамата мъже да бъдат разграничени от правосъдни реализатори, сподели представителят пред изданието.

наказан от правосъдни засе...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР