Осъден на смърт убиец ще бъде екзекутиран с азотен газ

...
Осъден на смърт убиец ще бъде екзекутиран с азотен газ
Коментари Харесай

Друг осъден на смърт убиец е изправен пред екзекуция с азотен газ, въпреки че е „мъчителен“

Осъден на гибел палач ще бъде екзекутиран с азотен газ единствено един месец откакто методът беше наименуван „ непосилен “ от длъжностни лица и очевидци.

59-годишният Алън Юджийн Милър беше наказан, откакто простреля Лий Холдбрукс, Скот Янси и Тери Джарвис в Бирмингам, Алабама, Съединени американски щати, през 1999 година Бившият водач на камион се очакваше да бъде екзекутиран през септември 22 обаче чиновниците не можаха да намерят интравенозна линия.

След забавянето щатът Алабама желае да направи Милър вторият пандизчия, екзекутиран с азотен газ. Това идва, откакто наказаният на гибел пандизчия Кенет Смит беше разгласен за първия, употребявал спорния способ, който очевидци дефинираха като " мъчителен " и " непоносим ", откакто той получи спазми с придвижвания, сходни на припадъци.

И двамата убийци са оживели при предходни опити за екзекуция със смъртоносна инжекция. На 25 януари очевидци си спомнят по какъв начин Смит е страдал 22 минути, откакто газът е почнал да тече. Един публицист сподели по това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР