Осъден е на 10 месецаСъстав на Софийския градски съд (СГС)

...
Осъден е на 10 месецаСъстав на Софийския градски съд (СГС)
Коментари Харесай

Пускат Гринго 17 дни предсрочно от затвора

Осъден е на 10 месеца


Състав на Софийския градски съд (СГС) реши да освободи предварително от пандиза обичаният на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго. Той излежава присъда от 10 месеца отнемане от независимост и до края му остават единствено 17 дни. Вчера стана ясно, че администрацията на пандиза е дала позитивно мнение и счита, че Гринго се е поправил.

Според тях даже няма потребност от пробация поради положителното му държание. Давидов се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и подписа съглашение с прокуратурата, откакто бе задържан предишния септември.

Асен Атанасов-Ариф твърди, че бил изнудван от непознати, които му желали 50 000 лева и заплашвали, че в случай че не получат парите, ще се саморазправят с него и фамилията му. Тогава Гринго бе арестуван дружно със Стефан Сливков. Принудата и опасността за ликвидиране против предприемача са осъществени в интервал от 19 септември до 23 септември 2017 година Според прокурорите Гринго е бил съизвършител на причинителя Стефан. Той намерил сим карти и телефони и подучил Сливков по какъв начин да води договарянията за парите. Според Софийски градски съд Гринго може да излезе от пандиза предварително, защото е излежал по-голямата част от наказването си. Решението на съда не е дефинитивно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР