Орнела Мути е една от най-ярките звезди на италианското кино.

...
Орнела Мути е една от най-ярките звезди на италианското кино.
Коментари Харесай

Орнела Мути - една легенда през годините

Орнела Мути е една от най-ярките звезди на италианското кино. Тези дни името й в България се загатва все по-често, тъй като е специфичен посетител на Седмицата на италианското кино у нас. За по-порасналите момичета тя е легенда. А част от по-младите единствено са чували за нея. Независимо дали сте почитатели на филмите ѝ, или не сте огромни познавачи на италианските ленти, имаме вяра че в текста и галерията от фотоси, отдадени на огромната дива, ще откриете по нещо, което да ви омагьоса.   



Орнела Мути, с рождено име Франческа Романа Ривели, постоянно е била заобиколена от невероятни мъже – както в живота, по този начин и в киното. Партнира си с митове като Марчело Мастрояни, Джанкарло Джанини, Ален Делон и Адреано Челентано. Легендарната актриса има над 100 функции на огромния и дребния екран, като през 70-те и 80-те години на предишния век е считана за една от най-красивите дами на света. И до момента, актрисата е знак на италианската хубост и класа.



Животът на кинозвездата е ослепителен, изпълнен с доста обич към киното, само че и с пикантни детайлности към персоналния ѝ живот. Актрисата с естонски и неаполитански корени сама отглежда първата си щерка, като и до момента не се знае кой е бащата. Тя има още една щерка и наследник от огромната си обич – Фредерико Факинети. Бракът им е бил изпълнен със пристрастеност и обич, въпреки че до момента в който е била брачна половинка на Факинети, Мути е имала буен романс с Адреано Челентано.  

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР