Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с турне

...
Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с турне
Коментари Харесай

Орлин Горанов празнува 50 г. на сцената в Пловдив

Орлин Горанов ще означи 50 години на сцената с турне и концерт-спектакъл на международно равнище в зала 1 на НДК на 19 ноември. Един от обичаните реализатори на българската аудитория ще я зарадва с концерти в шест града, а кулминационната точка ще бъде в София.

Музикалните събития са обединени под името „ 50 години магия “ и започват от Пловдив на 26 юни, следват Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август, Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.

Орлин Горанов ще извърши едни от най-популярните си песни, поднесени по актуален метод – с нови концертни аранжименти, особено основани за поредицата музикални събития.

„ Всички тези години на сцената са магия, тъй като музиката има силата да въодушевява, да основава, да сбъдва. Тя е онази нишка в живота, която събира и свързва нашите мемоари и страсти. А най-голямата магия е, че имам опцията да споделям музиката с публиката “, споделя Орлин Горанов.

С него на концертите ще бъдат едни от най-хубавите млади музиканти – Радо Казасов – барабани и създател на концертните аранжименти, Евден Димитров – бас, Денис Попстоев – клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от „ Ку-ку бенд “ Кристиян Илиев – пиано и Цветан Недялков – китара, тромпетистът на група „ Акага “- Иво Казасов, както и атрактивното трио „ Тринити “.

Акцент на сцената ще бъде и забележителният симфоничен оркестър Симфониета – Враца, с диригент Георги Милтядов, който е и създател на оркестровите аранжименти.

Специални посетители на концерт-спектакъла ще бъдат Орлин Павлов, Кристина Димитрова, Александра Раева и Мариана Попова, свързани с Орлин Горанов с общи музикални планове и дългогодишно другарство.

Цялостното музикално прекарване ще бъде допълнено от обилна сцена, специфични образни резултати, мултимедия, тон и осветяване на високо равнище.

Медиен сътрудник на „ 50 години магия “ на Орлин Горанов е БГ Радио.

Билети за „ 50 години магия “ в Пловдив може да намерите тук: https://bit.ly/3JiClah

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР