Оригиналният нов сериал Самотна майка тръгва от днес по HBO

...
Оригиналният нов сериал Самотна майка тръгва от днес по HBO
Коментари Харесай

Новият сериал „Самотна майка” ще ви разсмее и разплаче

Оригиналният нов сериал „ Самотна майка ” потегля от през днешния ден по HBO Max. Драматичната комедия в 8 епизода  е взаимна продукция на HBO, BBC One и Sid Gentle Films Ltd. Макар да сервира ни сервира хиперболизирани случки, сюжетът се основава на взаимоотношения, които са напълно достоверни. Сериалът е написан и основан от Кеш Карауей, която също по този начин е изпълнителен продуцент. Гледайте нов епизод всеки вторник.

„ Самотна майка ” показва прочувствената история за майка от работническата класа, нейната 10-годишна щерка и фаворизиран гей мъж. Тримата образуват едно ексцентрично семейство на ръба на обществото, което се пробва да върви напред в един крив свят. В основната роля  на поредицата  ще гледаме носителката на BAFTA  Дейзи Мей Купър.



„ Самотна майка ” носи реализъм, който е замайващ, горчив и от време на време драматичен. Той доближава до дълбините на едно нетрадиционно другарство с провокационен комизъм и открива, че да си на върха също има мрачни дефекти ”- дават обещание от екипа на поредицата.

„ Не умирай. Имам потребност от теб “, припомня деветгодишната Айрис (Фльор Ташджиан) на майка си Костело Джоунс (Дейзи Мей Купър) в деня, когато са изгонени от жилището им в Лондон.

Двете основни героини познават добре затворения цикъл на краткотрайното настаняване и пропуснати благоприятни условия за жилище. Добавка към объркания им живот е най-хубавият другар на Костело, Селби Флориан (Джак Фартин), благороден гей, който разполага с финанси. Те са същинско семейство -  познават и одобряват най-хубавото и най-лошото един в различен.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР