Оригиналната звезда на Гладиаторите Улф осъди новата звезда Вайпър за

...
Оригиналната звезда на Гладиаторите Улф осъди новата звезда Вайпър за
Коментари Харесай

Легендата на Гладиаторите Улф осъди новата звезда на шоуто Вайпър като негово „копие“ и настоява, че „оригиналът винаги е най-добрият“

Оригиналната звезда на Гладиаторите Улф осъди новата звезда Вайпър за опит да вземе мястото му като изверг в шоуто, настоявайки: „ Има единствено един вълк “ (на фотографията през 1995 г.)

Майкъл Ван Уайк, прочут още като Вълка, се появи в хитовото шоу за всичките осем серии сред 1992 година и 2000 година и беше един от най-популярните гладиатори (на фотографията през 2019 г.)

71-годишният беше прочут със злата си персона и скоро се трансформира в локалния „ неприятен “ на шоуто (на фотографията през 1995 година с Брайън Конли)

Един фен туитна: „ Viper е това, което получавате, когато се опитате да поръчате „ Вълк “ посредством предпочитание “ до момента в който различен сподели иронично: „ Viper е просто BTEC вълк “.

Трети повтори: „ Очевидно е, че Viper толкоз доста се пробва да бъде новият вълк. Но той просто не е “, до момента в който четвърти написа: „ Усойница има единствено един човек вълк!!!!!!!!!! “

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР