Орхан Мурад се сдоби с внук от щерка си Сузанита

...
Орхан Мурад се сдоби с внук от щерка си Сузанита
Коментари Харесай

Истината: Ето защо Орхан Мурад не иска да се запознае с внучето си от Сузанита!


Орхан Мурад се снабди с внук от дъщеря си Сузанита единствено преди дни, само че до този миг не се е позаинтересувал въобще нито от положението на детето си, нито от това на бебето. Всички възприеха държанието на артиста като коравосърдечно, само че за всичко си има причина.

Истината е, че Сузи ненавиждала новата му брачна половинка Камелия. Тя непрекъснато я обиждала пред него, а и зад тила му. Смятала, че е доста под равнището на майка й и по тази причина не желала да се приближава до сина й Матиас.

Орхан, който бил вманиачен по Ками, решил да пренебрегва огромното събитие в живота на Сузанита, щом не може да го показа с жена си. Затова нито звъннал да честити на дъщеря си, нито поискал да се запознае с внука си.

Освен това Орхан Мурад към момента бил наскърбен, че щерка му заела страната на майка си при развода. Още тогава се обидил на Сузи, а връзките й с Камелия го довършили.

В момента някогашната му Шенай е в Германия, където работи в ресторант. Очаква се обаче скоро да се върне в България освен с цел да види внучето си, само че и да оказва помощ на щерка си при развъждането му.

Орхан не желал и да чува към този момент за Шенай. Затова му било по-лесно да излезе от живота на Сузанита и по този начин няма повече да му се постанова да търпи някогашната си възлюбена.

Източник: Zajenata.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР