Организираните привърженици на ЦСКА от трибуна Сектор Г призоваха БФС

...
Организираните привърженици на ЦСКА от трибуна Сектор Г призоваха БФС
Коментари Харесай

Напрежение! От ЦСКА заплашиха сериозно БФС

Организираните последователи на ЦСКА от естрада " Сектор Г " приканиха БФС да анулира наказването на клуба с два домашен мача без аудитория, като в противоположен случай заплашиха да подхващат протестни дейности.

Футболната централа глоби " армейците ", откакто в средата на второто полувреме при осъществяване на корнер към Кирил Десподов от Лудогорец полетяха разнообразни предмети, които бяха хвърлени от трибуните. Главният арбитър Георги Кабаков спря срещата за 15 минути, само че по-късно тя бе възобновена.
-->
Ето част от писмото:

23.11.2002. Луиш Фиго се насочва към флагчето за осъществяване на корнери на " Ноу Камп ". Към португалеца политат бутилки, телефони и даже свинска глава, която пада настрана от него. Това е едно от най-ожесточените съперничества в света, а предателите са ненавиждани вечно и амнистия няма.

30.04.2022. Кирил Десподов се насочва към флагчето за корнери в нашия храм. Към него политат няколко бутилки и стотинки. Съдията стопира мача за 15 минути, а след края му БФС ни санкционира с 2 домашен мача без аудитория. Но какво е равнището на Ла Лига и Ел Класико и къде се намира нашият футбол...

 В този ред на мисли бихме желали да попитаме къде е здравното уверение на лицето Кирил Десподов и дали въпреки всичко необятната общност би могла да се запознае с него? Не за друго, а от угриженост за явно разтърсеното здраве на  господина. А и от любознание дали БФС още веднъж ще погази личните си правилници в името на един неестествен план...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР