Организираните фенове на ЦСКА спазиха обещанието си отпреди няколко дни

...
Организираните фенове на ЦСКА спазиха обещанието си отпреди няколко дни
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА блокираха Орлов мост заради политик от ДБ

Организираните почитатели на ЦСКА съблюдаваха обещанието си отпреди няколко дни и блокираха Орлов мост след мача на отбора с " Арда " в Първа лига, приключил 0:0. Протестът е проведен поради забавянето на реконструкцията на стадион " Българска войска ". В понеделник от клуба оповестиха, че поради подадена тъжба в съда реконструкцията се отсрочва за неопределен срок. Жалбата е подадена от Николай Веселинов - някогашен заместник-кмет на регион " Красно село " и сегашен претендент за кмет.

В позиция на " Трибуна Сектор Г " се сподели, че почитателите ще се насочат към Орлов мост след края на мача с " Арда " на стадион " Българска войска ", както се и случи.

" Търпението на всички ни по отношение на по този начин мечтаната реорганизация на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всевъзможни знайни и незнайни човеци да " мътят водата " и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си фантазии. В петък след мача с " Арда " ще се насочим към Орлов мост. В последно време в региона на София е много прохладно, тъй че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятърът по-късно - ще бъде решено и оповестено от нас по време на самата футболна среща ", оповестиха почитателите във вторник.

" Предупреждаваме и всички забъркани и виновни лица по веригата - това е единствено началото. Няма да спрем и няма да се откажем, до момента в който фантазията ни не стане факт. А който дълготрайно и по лично предпочитание си играе с огъня, има огромна възможност най-после и да се опари... ", допълниха те.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР