Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) разглежда Украйна като

...
Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) разглежда Украйна като
Коментари Харесай

Украйна може да започне присъединяването си към ОИСР

Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) преглежда Украйна като евентуален член. Това съобщи генералният секретар на организацията Матиас Корман, представен от ДПА и Ройтерс.

Първо ще се пристъпи към първични договаряния за присъединение с Киев, след което Съветът на Организацията за икономическо сътрудничество и раз ще обмисли дали да стартира формален преговорен развой за украинското участие , съобщи Корман.

Украйна към този момент е поискала да стартира процеса на присъединение, съгласно Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

Процедурата по присъединение е комплицирана и може да бъде продължителна, като бъдещите членове би трябвало да приведат политиките си в сходство със стандартите на 38-членната организация. В това число и ограничения, свързани с битката с корупцията, данъчната политика, околна среда и статистиката.

Получаването на достъп до организацията се счита за самопризнание, че стопанската система на дадена страна е достигнала нивото на развиване индустриализирани страни, членуващи в нея.

Базираната в Париж организация сплотява страни, ангажирани с народна власт и пазарна стопанска система. Развиващи се стопански системи, каквито са Мексико и Чили, са членове, в допълнение към огромните развити стопански системи - Съединени американски щати, Япония и някои европейски страни.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР