Организацията София-Запад излезе с позиция за хвърлените бомби и мелето

...
Организацията София-Запад излезе с позиция за хвърлените бомби и мелето
Коментари Харесай

София-Запад след бомбите и мелето: Зле скалъпена партизанска сцена!

Организацията " София-Запад " излезе с позиция за хвърлените бомби и мелето по време на мача Левски - Шкупи от Лигата на конференциите. От фракцията оповестиха, че нямат нищо общо със случилото се, а е имало добре квалифициран удар против репутацията на бранш Б.

Ето и цялата позиция на " София Запад ":

" Скъпи левскари,

Обръщаме се към цялата синя общност за да внесем малко изясненост към създалата се обстановка в бранш Б по време на днешната среща от шампионата на Лига на Конференциите.

За страдание успеха на обичания тим остана на назад във времето поради възпламенените по пистата бомби.

Ние, от клуб на последователите на Левски " София Запад ", се разграничаваме от случилото се и държим да подчертаем, че незабавно реагирахме против провокаторите в южната естрада.
Използваме думата провокатори, тъй като това не е самосиндикално решение на случайни детайли, а добре квалифициран удар против репутацията на бранш Б и водещата в него организация.

До поръчителите и изпълнителните на това подривно обичания клуб деяние желаеме да изпратим следния зов:

" Това, което направихте, ще хвърли леке върху името на организацията ни, само че с цел да е оживяла толкоз дълго под политически и полицейски репресии, ще пребъде и след тази недобре скалъпена партизанска сцена!

САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Сираков-ВЪН! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР