Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис отмениха оставащите

...
Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис отмениха оставащите
Коментари Харесай

Порой спря квалификациите в Мелбърн

Организаторите на Откритото състезание на Австралия по тенис анулираха оставащите да се изиграят през днешния ден дуели от квалификациите в Мелбърн.

Това засегна втората ни ракета Изабелла Шиникова, която трябваше да играе против полякинята Мая Хвалинска в среща от първия кръг на пресявките. Мачът на българката първоналачно беше пренасочен за по-късен час, а по-късно и анулиран.

Причината за отлагането е поройният дъжд, който се изля над града. Първоначално мачовете бяха отсрочени с 3 часа поради оцененото като „ доста неприятно “ положение на въздуха в Мелбърн след горските пожари обхванали страната континент.

Така срещата на Шиникова беше пренасрочена за 2:00 часа след среднощ. Утре би трябвало да изиграе мача си от втория кръг на пресявките и Виктория Томова. Тя играе против Моника Никулеску от Румъния, който е плануван за 8:00 часа.

В четвъртък ще бъде изтеглен жребият за главната скица на Откритото състезание на Австралия. Григор Димитров ще бъде измежду поставените при мъжете. Туринрът стартира на 20 януари, понеделник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР