Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис обявиха редица

...
Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис обявиха редица
Коментари Харесай

Без съдии на линиите на Откритото първенство на Австралия

Организаторите на Откритото състезание на Австралия по тенис оповестиха редица промени за надпреварата, което ще се организира в Мелбърн от 14 до 27 януари 2019 година.

Първото за годината съревнование от Големия шлем ще се състои от 14 до 27 януари в Мелбърн.

За първи път няма да се употребяват съдии на линиите, а ще бъде сложена специфична електронна система, която ще следи дали топката е попаднала в полето.

Ще бъде въведено и времеизмерването за позволените от правилника 25 секунди сред точките. Увеличава се и схемата на квалификациите при дамите от 96 на 128 тенисистки.

Освен това ще бъде разрешено използването на треньорски препоръки по време на квалификациите и в шампионата при юношите и девойките.

Наградният фонд на Australian Open е повишен с 10 % в локална валута през 2019 година от 55 милиона на 60.5 милиона австралийски $. Причината е падналия курс на австралийския $ от 81 цента на 71 цента за 1 американски $.

„ Винаги сме се гордели, че се вслушваме в мненията на играчите. Тази година издигнахме нашите съвещания на по-високо равнище “, съобщи шефът на шампионата Крейг Тайли.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР