Организаторите на Олимпийските игри в Париж 2024 следващото лято окончателно

...
Организаторите на Олимпийските игри в Париж 2024 следващото лято окончателно
Коментари Харесай

Организаторите на Париж 2024 окончателно ще финализират плановете за сигурност до края на март догодина

Организаторите на Олимпийските игри в Париж 2024 идващото лято дефинитивно ще завършват проектите си за сигурност до края на първото тримесечие от идната година, осведоми шефът на организационния комитет на Игрите Тони Естанге.

По негови думи към този момент са били наети 47 частни охранителни компании, които ще се грижат за сигурността във френската столица по време на най-големия състезателен конгрес идващото лято.

" По отношение на договорите за частна защита, ние покрихме 70 % от нашите потребности. Имахме три търга, които ни помогнаха да наемем 47 частни охранителни компании. Току-що пуснахме последната поръчка, която би трябвало да се извърши до края на първото тримесечие следващата година. Това е и последната част от нашите двугодишни старания ", разяснява Естанге по време на конференция.

Преди да бъде назначен за началник на организационния комитет на Париж 2024 Тони Естанге имаше доста сполучлива кариера в кану слалома, като стана на три пъти олимпийски първенец - в Сидни 2000, Атина 2004 и Лондон 2012. На Игрите в Пекин 2008 пък той беше знаменосец на Франция по време на церемонията на откриването.

Летните олимпийски игри в Париж 2024 ще се проведат от 26 юли до 11 август.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР