Организаторите на битката между световния шампион в тежка категория на

...
Организаторите на битката между световния шампион в тежка категория на
Коментари Харесай

Сблъсъкът Тайсън Фюри - Дилиън Уайт събира 94 000 зрители на стадион Уембли?

Организаторите на борбата сред международния първенец в тежка категория на WBC британеца Тайсън Фюри и неговия съотечественик Дилиън Уайт чакат 94 000 фенове да дойдат на стадион " Уембли ", където ще се организира огромната борба. Това оповестяват от BoxingScene.

Ако всички билети бъдат разпродадени, тогава това ще бъде връх за посещаемост на боксов мач в 21 век. Рекорд беше записан през 2017 година, когато 88 000 души видяха онлайн борбата сред британеца Антъни Джошуа и украинеца Владимир Кличко, написа mma.bg.

Прави усещане, че 85 000 билети за борбата сред Фюри и Уайт бяха разпродадени в границите на три часа след началото на продажбата им на 2 март. Фюри и Уайт ще се бият този уикенд в Лондон.

Фюри ще грабне 32,8 милиона $, а Уайт ще прибере 8,2 милиона $.

Тайсън е с връх 31-0-1 в бокса и с изключение на купата, ще брани и своя непобеден статут. За последно той победи Дионтей Уайлдър с нокаут през октомври 2021 година. Фюри е спечелил 22 от срещите си с нокаут и се закани, че ще нокаутира и Уайт.

Дилиън от своя страна е с връх 28-2 в бокса и идва след победа над Александър Поветкин. Уайт го нокаутира в края на март 2021 година и отмъсти за загубата, която Поветкин му нанесе с нокаут няколко месеца по-рано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР