Организаторът на детските турнири в Дряново и треньор в школата

...
Организаторът на детските турнири в Дряново и треньор в школата
Коментари Харесай

Пламен Обрешков отговори на Делян Кирилов, обвини треньора на Прециз в лъжа

Организаторът на детските шампионати в Дряново и треньор в школата на локалния "Локомотив " Пламен Обрешков упрекна треньора на "Прециз " /Монтана/ Делян Кирилов в неистина. Това стана във връзка изказване на Кирилов преди три дни, че неговият отбор не е позволен до присъединяване на детски шампионат в Дряново, защото поддържа Любослав Пенев за президент на БФС.
От своя страна Пенев сподели след срещата си с Делян Кирилов в Монтана, на която бяха докарани и деца от локалната школа, следното: „ Това е тъжно, само че е самата действителност от цялостната картина в БФС.”
Днес Пламен Обрешков изиска право на отговор пред Sportal.bg:
“Аз съм уредник на множеството шампионати в Дряново. Правим ги от ФК "Локомотив " /Дряново/. Правим ги както множеството сътрудници - разгласяваме шампионата и одобряваме поръчки. Досега не сме отказвали присъединяване на ФК "Прециз " /Монтана/. Дори през месец ноември същият тим взе присъединяване в шампионат за Футбол 9. В момента организираме различен шампионат и също сме ги поканили, само че до момента не са удостоверили.
Некоректно е да се приказва, че сме отказали присъединяване на даден тим, който не е желал да взе участие. Не е правилно да се петни името на града ни с безпочвени обвинявания. Нека господина да покаже доказателство, че му е отказано присъединяване по тия доводи! Не е правилно, тъй като се намесват деца. И също по този начин не е правилно да се водят деца на изборни срещи.”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР