Органите на реда сякаш имат особен интерес към Явор Бахаров.

...
Органите на реда сякаш имат особен интерес към Явор Бахаров.
Коментари Харесай

Адвокатът на Бахаров: МВР сякаш има особен интерес към Явор

" Органите на реда като че ли имат необикновен интерес към Явор Бахаров. Има някаква заформила се наклонност. " Това съобщи пред " България Днес " юрист Денислав Асенов във връзка последния конфликт на ченгетата с артиста, отказал да даде проба за опиат.



От думите на Асенов излиза наяве, че все още с Бахаров не са могли да се чуят и да приказват в елементи какво и по какъв начин е станало, тъй като актьорът има представления и е ангажиран. 

" Тепърва ще се срещнем в София. В момента Явор има зрелище някъде в провинцията. Когато се забележим, ще се срещна със случая, само че този път не е доста по-различен от предишния ", счита адв. Асенов.

Изказването на бранителя е във връзка това, че единствено преди дни артистът още веднъж попадна под прицела на ченгетата. Миналия петък актьорът е спрян от пътни служители на реда на пътя София-Варна за рутинна инспекция. Когато униформените виждат кой е зад кормилото, незабавно желаят да му създадат тест за опиати. Бахаров отхвърля, каквото право има, само че това провокира ченгетата да му вземат книжката и да смъкват номерата на колата му. След това артистът вика такси и си продължава по пътя за София, като се извинил, че има зрелище, писа " България Днес ".

Автомобилът му е репатриран до безвреден паркинг. Предстои юрист Асенов да се запознае със случая и за трети път да се захване да избавя артиста. 
 
Припомняме, че единствено преди месеци Бахаров бе хванат да пафка трева на столична улица и бе задържан. Прокуратурата се отхвърли да повдигне обвинявания поради дребното количество марихуана. Дали в този момент ще го закъса в действителност, ще разберем в най-скоро време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР