Органичния боров прашец е неизменна част от хранителни програми, насочени

...
Органичния боров прашец е неизменна част от хранителни програми, насочени
Коментари Харесай

Боров прашец за подобряване хормоналния баланс на организма

Органичния боров прашец е неизменима част от хранителни стратегии, ориентирани към възстановяване на енергийните равнища и жизнеността в процеса на стареене. Хората, които го одобряват, могат да чакат изцяло възстановяване на физиологичните процеси в организма. Сам по себе си, боровият прашец не е лекарство, все пак, терапиите с него се употребяват при доста мъже. С негова помощ хормоналните процеси се балансират и броя на сперматозоидите се усилва.

Извън дейностите на продукта, касаещи мъжкото либидо, боровият прашец подмладява кожата, укрепва имунната система, а при нескончаем банкет, има редица други потребни дейности. Някои детайли в боровия прашец работят за пречистване на организма от нездравословни субстанции и отрови, посредством детоксикация на клетките.

Много консуматори се интересуват за резултатите на боровия прашец при проблеми с ендокринната система. Такива се случват, когато жлезите атрофират заради обстоятелството, че не се употребяват. Ако жлезата открива задоволително от избран хормон, тя стопира да го създава, и в последна сметка се свива или атрофира. Това може да се случи, да вземем за пример от прекомерната приложимост на стероиди или изкуствени хормони, защото те са молекулярно идентични с тези, които създава тялото. Молекулната конструкция на боровия прашец е андрогенна, само че не е идентична с тази на тялото. Въпреки това, е задоволително сходна, с цел да провокира множеството удобни резултат за здравето, без риск от това, жлезата да спре хормоналната секреция. Боровият прашец се усвоява елементарно от организма, когато се приема в чист тип – на прахуляк или пресован на таблетки. Ако усетът му не ви подхожда, боровият прашец може да се смесва с напитки(мляко, вода, чай и др.).

Инфо: www.borovprashec.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР