Органът за наблюдение на грижите в Шотландия смъмри Паск за

...
Органът за наблюдение на грижите в Шотландия смъмри Паск за
Коментари Харесай

Служителят в дома за грижи Рони Паск предупреди за видео в TikTok, че „проявява небрежно пренебрежение към достойнството на пациента“

Органът за наблюдаване на грижите в Шотландия смъмри Паск за непозволеното държание и постанови, че годността им да практикуват е била нарушена.

Шотландският съвет за обществени услуги (SSSC) издаде деветмесечно предизвестие, в което се показва: „ На служащите в обществените услуги се има вяра да се грижат за най-уязвимите членове на обществото и да се отнасят към тях с достолепие и почитание.

„ Вие употребява мобилния ви телефон, с цел да запише [резидента] и качи това в платформа за обществени медии.

„ Нямаше причина или опрощение за вашите дейности и вие направихте това без знанието или единодушието на вашия шеф или [ настойника на жителя.

„ Вашите дейности демонстрират повърхностно неуважение на достолепието и неприкосновеността на персоналния живот на консуматор на услуги в техния дом за грижи и слагат под подозрение вашето отношение и полезности като човек, който работи в специалността на обгрижващия и чиято работа е да поддържа подобаващи стандарти на грижа и държание. "

Летни сесии: Стърлинг ще бъде хазаин на известна музикална поредност онлайн за първи път през 2024 година < /p>

SSSC одобри, че „ не е породена директна щета “ на резидента.

Пазачът дефинира видеото с вагинална млечница като „ неуместно “ и сподели, че „ може да навреди на репутацията на вашия шеф “.

Прочетете повече от Sky News:
Болекарят е пил алкохол по време на работа и е качил пияно видео в Snapchat

Инцидентът е станал в дома за възрастни Dundonald House през декември 2021 година

SSSC сподели, че Pask не се е заел с неговото следствие и не е посочил „ никаква прозорливост или страдание “.

Кучето надзирател сподели: „ Липсва подробна информация от ваша страна. Не сте се заели с следствието на SSSC.

„ Отбелязва се, че записът от мобилния телефон не допуска, че [обитателят] е бил смутен или в каквото и да е злополучие, когато сте записвали взаимоотношението им с ваш сътрудник. < /p>

„ Изглежда, че няма желание от ваша страна да аргументите щета и дейностите ви показват пропуск в преценката и крах да демонстрирате стандарт на държание, който би се очаквал поради опита ви в бранша на грижите. “ < /p>

Деветмесечното предизвестие влезе в действие в събота.

SSSC също наложи редица условия за регистрацията на грижите на Pask, в това число даване на отразяващ доклад за въздействието на тяхното държание, тъй че кучето надзирател може да бъде несъмнено, че това няма да се случи още веднъж.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР