Оръжия и боеприпаси за тях са открити в дома на

...
Оръжия и боеприпаси за тях са открити в дома на
Коментари Харесай

Динко - внукът на известен политик, ли е убил данъчния Иво Христов?

Оръжия и муниции за тях са открити в дома на внука на Иван Леонов – някогашен общински консултант и една от видните фигури в политиката на Община Приморско от годините на кмета Димитър Димитров. Динко Иванов (37 години) е бил изведен в 6 ч. сутринта от спалнята си, обвинен, че е обвързван с убийството на столичния данъчен началник Ивайло Стаменов. В акцията са били включени спецполицаи на ГДБОП имало e и чиновници от ОДМВР-Бургас, макар че от пресцентъра на дирекцията не удостоверяват това, написа " Флагман ".

По същото време е нападнат и домът на близкия му другар Крум Т. Той е бил претърсен във връзка със същото тежко закононарушение. Полиция е нахлула и в квартирата на двама 17-годишни възпитаници в Бургас. Става дума за братя близнаци, синове на секретаря на кметството на с. Ясна Поляна, общ. Приморско - Десислава Щ.


Динко Иванов

Динко Иванов и близнаците са били за известно време през вчерашния ден в ареста, при което са били разпитвани за осъщественото нападение на 18 декември м.г. в центъра на София, когато шефът на „ Фискален надзор “ в Национална агенция за приходите Ивайло Стаменов бе прострелян с карабина и няколко дни по-късно умря.

В Приморско през днешния ден всички приказват за полицейската интервенция. За компанията на Динко Иванов се знае, че обичат да се движат със скъпи лимузини, показват висок стандарт, само че не знаят с какъв тъкмо бизнес се занимават всички от групата. Родителите на Динко Иванов били разведени от дълго време, майка му развива сполучлив ресторантьорски бизнес в Норвегия. От години не се е прибирала в Приморско. Малко прочут факт е, че Динко и Крум опитвали преди години да подхващат нещо свое в региона на туристическия бизнес, теглейки съществени суми от банки, където са били заложени домовете им. Впоследствие банките взели недвижимото им имущество.

В хода на интервенцията през вчерашния ден са открити опиати.

След разпитите е открито, че четиримата, към този миг, не могат да бъдат привлечени като обвинени за убийството, което евентуално е поръчково. Днес кметът на с. Ясна Поляна Георги Полихронов сподели, че е разговарял с майката на двамата близнаци - Десислава Щ. по отношение на достигнала до него информация за разпитите, нотя споделила, че е станала неточност и че синовете й са чисти.
Динко Иванов и двама братя – близнаци от Приморско са тримата арестувани при спецакцията на полицията в три града за убийството на данъчния началник Иво Стаменов, оповестява БургасИНФО,цитирайки локални поданици. Динко има дядо в морския град – Иван Леонов, другояче живее в София. Зимата рядко се появявал в Приморско. Имали преди години къща и хотел там, само че сега разполагал с апартамент. Името му през днешния ден е едно от най-коментираните в града и хората всеобщо приказват, че към този момент е освободен. Според тях той е бил арестуван още през вчерашния ден, само че бил пуснат, защото нямал нищо общо със случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР