Оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев твърди, че в държавата функционира престъпна

...
Оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев твърди, че в държавата функционира престъпна
Коментари Харесай

Гебрев: Морал, честност, развитие на държавата? Грозна лъжа! Става въпрос единствено за пари

Оръжейният предприемач Емилиян Гебрев твърди, че в страната действа незаконна група, която желае да смени собствеността на предприятието му " ЕМКО ". По думите му в нея вземат участие магистрати, държавни чиновници и даже министри.

" Всичко, което потъва в държавните институции по проблема " Гебрев ", изчезва като в черна дупка. Това е някаква вендета и тотална възбрана. И освен към мен, а за всички физически и юридически лица, които не са угодни. Участниците са извънредно добре проведени по вертикала и хоризонтала. Като споделям вертикала - той стартира от най-високата част, т.е. от министър-председателя, и свършва до всички отраслови министри ", разяснява Гебрев в ефира на " ЕвроДикоФ " по ТВ Евроком.

По думите му тази система е подкрепена и от прокуратурата, като не е от всички прокурори, само че от по-голямата част, както и от всички български силови структури - като Министерство на вътрешните работи и ДАНС.

" Някой в случай че Ви приказва за почтеност и морал, за развиване на страната, това е грозна неистина. Става въпрос само за пари. Но става въпрос за непочтено изкарани пари. Хората, които имат почтено изкарани пари и заплащат всички налози имат проблеми, а камо ли пък в случай че от самото начало са крали ", добави Гебрев.

Цялото изявление на Сашо Диков с Емилиян Гебрев можете да изгледате след 1:24:15 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР