Оптимизация на производството, софтуерни решения и възможностите за квалификация на

...
Оптимизация на производството, софтуерни решения и възможностите за квалификация на
Коментари Харесай

Враца е домакин на бизнес форум /снимки/

Оптимизация на производството, софтуерни решения и опциите за подготовка на младите са във фокуса на бизнес семинара „ Automotive Day ”, който се организира във Враца, оповестиха от общината..
Събитието откри кметът Калин Каменов, който благодари на представителите от Аутомотив Клъстер България за ползотворното съдействие с локалната администрация.
„ През последните години успяхме да притеглим компании от автомобилната промишленост, които осъществиха своето произвеждане в града. С моя екип продължаваме договарянията с евентуални вложители, които да открият индустриални мощности. Враца има капацитета и имам вяра, че с общи старания от ден на ден хора от района ще намерят добре платени работни места в нашия град “, добави още Каменов.
Любомир Станиславов – член на УС на Аутомотив Клъстер България съобщи, че Враца съставлява сериозен интерес за вложителите.
„ Постигнатите триумфи през миналите години и осъществените индустриални мощности са отзив за добре свършена работа от страна на локалната администрация “, добави Станиславов и показа активността на Клъстера.
Председателят на Общинския съвет доктор Владимир Христов благодари на уредниците и изрази убеденост, че градът ще продължи да се развива в автомобилната промишленост.
Срещата ще продължи със семинар на тематика „ Умните машини и интелигентните софтуери “ и показване на Дигитален Иновационен Хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер.
На събитието участваха още: представители на локалния бизнес и Търговско-промишлената палата, възпитаници и жители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР