Определено няма да е пресилено, ако определим Дарън Кейхил за

...
Определено няма да е пресилено, ако определим Дарън Кейхил за
Коментари Харесай

Нелеп край на обещаващо партньорство: Кейхил спря да работи с Анисимова

Определено няма да е пресилено, в случай че определим Дарън Кейхил за един от най-успешните треньори през последните две десетилетия, имайки поради, че австралиецът изведе цели три от своите подопечни до международния връх в тениса. Става дума за Лейтън Хюит, Андре Агаси и Симона Халеп, с която неотдавна прекратиха близо 5-годишно траяло съдействие. Самата двукратна шампионка от Шлема го дефинира за най-важния човек в развиването си, без който надали би могла да завоюва най-големите шампионати и му пожела триумф с новото му начинание, а точно работата с младата вяра Аманда Анисимова.

Кейхил и американката сплотиха сили за начало на новия сезон, като работата им стартира по желан метод, откакто 20-годишната тенисистка завоюва трофея на един от подготвителните съревнования в Мелбърн и след това спря защитаващата шампионка Наоми Осака, с цел да се класира за дебютен четвъртфинал на Аустрелиън Оупън.

Изглежда обаче, че това привидно доста обещаващо партньорство е на път да завърши извънредно скоропостижно, тъй като експертът е притиснат от строгите карантинни правила вкъщи и не може да прекарва задоволително време с Анисимова. Самият треньор е уведомил състезателката си по време на тяхната първа подготовка в Индиън Уелс и незабавно е отпътувал назад към Австралия, където има намерение да остане за известно време, до момента в който обстановката се успокои и той получи свободата още веднъж да пътува умерено из всички точки на света.

It had nothing to do with Anisimova, Cahill told me, just that he`s been struggling particularly with tough quarantine rules around travel to Australia.

Cahill said he`s going back to Australia soon to rest.

Anisimova plays on here, with Hleb Maslau & Rob Brandsma as her team.
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР