Определено новината на тази седмица е, че най-богатият човек на

...
Определено новината на тази седмица е, че най-богатият човек на
Коментари Харесай

Ще стане ли Макензи Безос най-богата жена в света

Определено новината на тази седмица е, че най-богатият човек на света се развежда. Джеф Безос го заяви самичък в обществените мрежи, а медиите се погрижиха часове по-късно всички да схванат, че има нова жена в живота му.

Но около раздялата след 25 години брак има и един много забавен акцент, който ще поддържа любознанието ни до самия завършек на бракоразводното дело. Щом Джеф има близо 140 милиарда $, какъв брой от тях ще прибере Макензи?

 Джеф Безос, Макензи Безос и случката му с Лорън Санчес преди развода
Заради тази жена ли се развежда Джеф Безос

Коя е Лорън Санчес

Най-логичният отговор към този момент е - половината. До него стигаме поради обстоятелството, че двамата с създателя за Amazon нямат предбрачен контракт , т.е. всичко, добито по време на брака, се дели на две след развода. Освен милиардите обаче, семейство Безос има и десетки парцели на разнообразни места в Съединени американски щати.

Най-вероятно преди повече от две десетилетия Джеф изобщо не е и предполагал по какъв начин ще се развие животът му, а и любовта постоянно надвива над здравия разсъдък. Все отново, основава Amazon в гаража на скромната си къща през 1994 година, само че не и без безрезервната поддръжка на брачната половинка си. А и огромните пари идват в последните пет години.

 Снимка 399235

И по този начин, през днешния ден Макензи е на път да се трансформира в най-богатата жена на света , само че освен тъй като се е развела. Всъщност, тя е един от първите чиновници на Amazon. Влиза в ролята на счетоводител още при основаването на компанията и продължава да работи за нея от самото начало.

През същото това време семейство Безос живеят толкоз необичайно и нормално, че чак наподобява съмнително. А Макензи освен не загърбва, а даже развива своето занимание - да написа, само че в никакъв случай не е била издавана от компанията на брачна половинка си.

Че двамата ще продължат да вършат това, което харесват, не се съмняваме. Но, въпреки всичко, говорехме за пари. Ако остане " единствено " със 70 милиарда $, Безос внезапно ще падне на петата позиция в класацията за най-богати хора, а Бил Гейтс още веднъж ще ликува от върха на класацията .

 Снимка 399611

Макензи обаче незабавно ще се изстреля на върха на най-богатите дами, оставяйки зад тила си наследницата на империята L`Oreal Лилиан Бетанкур с нейните 46 милиарда, написа Business Insider.

Дали тези прогнози ще се осъществен и какво ще се договорят Джеф и Макензи в съда, ще разберем евентуално до няколко месеца. Но техният бракоразвод, който умерено може да се назова най-скъпият в историята , сигурно ще премине в цялостна конфиденциалност.

 Джеф Безос, Макензи Безос и един бракоразвод след 25 години брак
Най-богатият човек в света се развежда

Джеф Безос и една разлъка за милиарди

А и адвокати разясняват, че всичко зависи освен от законите в щата Вашингтон, само че и от преценката на съда. За нас може да ни се коства непочтено Макензи да получи единствено един милиард , само че не е ли това задоволителна сума, с цел да си живее царски цялостен живот?!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР