Определено можем да кажем, че Ванеса Хъджинс е от звездите,

...
Определено можем да кажем, че Ванеса Хъджинс е от звездите,
Коментари Харесай

Какво разкри Ванеса Хъджинс за връзката си с Коул Тъкър

Определено можем да кажем, че Ванеса Хъджинс е от звездите, които не стоят доста на едно място, а обичат да пробват нови неща и да са непрекъснато заети.
 Ванеса Хъджинс, горещата йога, груповите тренировки и тежките извършения във фитнес залата
Как тренира Ванеса Хъджинс

Звездата несъмнено не пести сили и време

Със сигурност можем да кажем и че актрисата е измежду най-сексапилните в Холивуд, само че в това време сърцето ѝ е заето. От началото на годината тя излиза с бейзболиста Коул Тъкър, с който се срещат в Zoom среща за медитация.

Преди няколко месеца Хъджинс разясни, че в действителност тя е направила първата крачка и му е писала след извършения час. В предаването на Дрю Баримор тогава актрисата сподели, че в това жена да работи първа няма нищо ужасно и срамно.

Сега в изявление за Glamour Англия Ванеса Хъджинс още веднъж разкрива детайлности към връзката си с Тъкър. Тя споделя, че забавните на двамата са доста разнообразни, само че фундаменталните им ползи и разбирания се припокриват.
 Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и бейзболистът ли е новото гадже на актрисата
Ванеса Хъджис има ново гадже

Този път май е съществено

" Той е чалнат и аз съм такава. Нито един от двама ни не се взима прекомерно насериозно. " Ванеса Хъджинс добавя също, че доста обича приятелките си, тъй като всяка една поддържа другата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР