Определено мога да се съглася с първите думи от новата

...
Определено мога да се съглася с първите думи от новата
Коментари Харесай

Защо трябва да гледаме Малки жени?

Определено мога да се съглася с първите думи от новата екранизация на  :   " Коледа няма да е Коледа без  дарове ", защото филмът на    доказа, че очакваната от генерации фенове на трогателната история на красивите, само че небогати сестри Марч премиера, си е заслужавала търпението. 

Най-новата от многото адаптации на едноименния разказ на Луиза Мей Олкът  подхожда към трудове текст с припрян възторг, а не с страхливо страхопочитание. Лентата е задоволително близка до романа, с цел да задоволи условията на преданите на книгата, само че в същото време е съвременна и изобретателна, с цел да отговори на упованията на жадните за феминстки послания зрители. Без да прибягва до съзнателен анахронизъм или маниерен антиквариазъм, Гъруиг създава история, която отразява традициите на XIX век, само че ги интерпретира по пленително модерен метод. Защото всяка от сестрите Марч може да бъде както най-хубавата ни другарка, по този начин и най-опасната ни съперничка. 



Част от тази прохлада идва от актьорския състав, който изобилства от млади гении ( , Флорънс Пю и ), които демонстрират забележителен вкус към облекла, книги, печива и завършения. В центъра на тази хубост е . Тя играе Джо Марч, втората от четирите сестри, които живеят в Конкорд, Масачузетс по време на Гражданската война. Красотата на сестринската обвързаност е толкова естествена и трогателна, а веселата фамилиарност и споделеност на дребни секрети и вълнения е истинска радост за феновете. Надничаме през развеселените очи на евентуални ухажори и добронамерени съседи, както и през зоркия взор на доста богатата вуйна, изиграна безупречно от .



Новата екранизация надарено и по в действителност подобаващ метод адаптира едно от най-големите съкровища на известната американска литература за актуалното потомство. Това ни дава и вяра, че завладяващият " Малки дами " ще има богат и дълъг " кино живот ". Алкот наблюдава орисите на героините хронологично, а Гъруиг (подпомагана от умелия монтаж на Ник Хюи и музикалния съпровод на Александър Десплат) поддържа искрата посредством асоциии и мемоари, като " разбърква " изходния текст, с цел да сътвори извънреден филм.
 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР