Определен е концесионер на морски плаж Равда - Олимпийски надежди.

...
Определен е концесионер на морски плаж Равда - Олимпийски надежди.
Коментари Харесай

До 8 лв. за чадър на плаж Равда - Олимпийски надежди

Определен е концесионер на морски плаж " Равда - Олимпийски очаквания ". Министерският съвет упълномощава Министъра на туризма да подписа контракт за концесия с " Джедар " ЕООД, в едномесечен период от влизане в действие на решението на Министерския съвет за установяване на концесионер на морския плаж.

Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 8 лева и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 8 лева в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.. Размерът на годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 42 601,85 лева

За плажовете " Шкорпиловци - централен " и " Делфин " се търсят концесионери. Целта е обезопасяване на морските плажове и даване на услуги от публичен интерес за периода на концесията.

Двата плажа ще бъдат обезпечени със наложителните действия по ЗУЧК - обезпечаване на водното избавяне, застраховане на прилежащата акватория, здравното и здравното обслужване и санитарно-хигиенното поддържане на морския плаж и даване на услуги от публичен интерес.

Размерът на минималното годишно концесионно заплащане за морския плаж " Шкорпиловци - централен " е 24 923,99 лева
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР