Опра Уинфри показа отслабналата си фигура, докато приема награда на

...
Опра Уинфри показа отслабналата си фигура, докато приема награда на
Коментари Харесай

Опра Уинфри демонстрира отслабнала фигура, докато приема награда на фона на драма за отслабване

Опра Уинфри сподели отслабналата си фигура, до момента в който приема премия на фона на продължаващата си драма със загуба на тегло.

70-годишната икона на токшоу влезе в новините през декември предходната година, когато разкри зашеметяващата си загуба на тегло, до момента в който участва на премиерата на The Colour Purple, и по-късно призна, че е приемала „ лекарство за намаляване “, с цел да поддържа фигурата си. В искрено изявление с People Опра разкри, че е доста щастлива, че има „ възмездие “ за нея и другите с лекарството за намаляване. „ Напълно завърших с опозоряването от страна на други хора и изключително на себе си “, показа тя.

В четвъртък Опра с горделивост показва загубата на тегло на 35-те годишни медийни награди GLAAD в The Beverly Hilton в Бевърли Хилс, като одобри премията GLAAD Vanguard на церемонията. Облечена в зашеметяваща черна и лилава дълга до пода блейзър рокля, която наблягаше дребната й фигура, тя изглеждаше сияеща и спокойна, когато излезе на сцената с лъскава коса, прибра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР