Опозицията в долната камара на парламента на Италия - Камарата

...
Опозицията в долната камара на парламента на Италия - Камарата
Коментари Харесай

Вот на недоверие срещу Матео Салвини заради връзките на партията му с Русия

Опозицията в долната камара на Народното събрание на Италия - Камарата на депутатите, внесе предложение за избор на съмнение против министъра на инфраструктурата и превоза и вицепремиер Матео Салвини поради хипотетични връзки на ръководената от него партия " Лига " с Русия, съобщи АНСА, представена от Българска телеграфна агенция.

Гласуването е планувано за 25 март. То е импортирано от центристката партия " Действие " на някогашния министър на стопанската система Карло Календа и беше подписано и от антисистемното " Движение 5 звезди ", от десноцентристката Демократическа партия, както и от по-малки леви партии.

Салвини е под огъня на рецензиите поради това, че отхвърли да осъди съветския президент Владимир Путин за гибелта в пандиза в Арктика на съветския опозиционен водач Алексей Навални. Салвини е подложен на критика и поради това, че неговата партия не е скъсала връзките с ръководещата съветска партия " Единна Русия ".

Календа съобщи, че " Лига " си остава мощно пропутински настроена, макар че показва това по-малко намерено спрямо предишното.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР