Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви

Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви ...

Борисов: Прави се опит за установяване на пълзяща диктатура.


Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като подписа споразумение за подкрепа за предстоящите евроизбори с партия "Никола Петков".

След писмото на лидера на Европейската народна партия Жозеф Дол имаме подкрепата вече на три формации, а предстоят разговори с "Гергьовден", Съюза на репресираните от комунизма и Български демократичен форум, обяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С подписаното споразумение от "Никола Петков" се ангажират да мобилизират всички свои структури за постигането на категорична победа.
Венцислав Върбанов - лидер на Политическа партия "Никола Петков": Нашето сътрудничество датира още от първите европейски избори през 2007 г. и смятаме, че това е най-балансираната листа с хора, които защитават нашите интереси в европейския парламент.
Лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов призова всички сили да се обединят срещу опитите за установяване на пълзяща диктатура.
Бойко Борисов, премиер на България, лидер на ГЕРБ: Макар че зле прикриват целите си, много са видни, техните брутални действия станаха публично известни.
В ГЕРБ смятат за следващите местни избори да си сътрудничат с по-малки партии, но с влияние по места. От управляващата партия са готови да направят и общи листи за общински съвети с подобни партньори.

Иначе с "Никола Петков" ми беше лесно да се разберем, тъй като и моят дядо е бил Николапетковист, поясни Бойко Борисов.
ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумениеГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумение
ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписваха споразумение за политическо сътрудничество. Предстои подписване на същите споразумения с "Гергьовден", Български...

Източник: bnt.bg