Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви

...
Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Прави се опит за установяване на пълзяща диктатура

Опонентите на ГЕРБ вършат опит да наложат пълзяща тирания, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто подписа съглашение за поддръжка за идните евроизбори с партия " Никола Петков ".

След писмото на водача на Европейската национална партия Жозеф Дол имаме поддръжката към този момент на три обединения, а предстоят диалози с " Гергьовден ", Съюза на репресираните от комунизма и Български либерален конгрес, разгласи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С подписаното съглашение от " Никола Петков " се ангажират да активизират всички свои структури за постигането на безапелационна победа.
Венцислав Върбанов - водач на Политическа партия " Никола Петков ": Нашето съдействие датира още от първите европейски избори през 2007 година и считаме, че това е най-балансираната листа с хора, които пазят нашите ползи в европейския парламент.
Лидерът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов прикани всички сили да се обединят против опитите за определяне на пълзяща тирания.
Бойко Борисов, министър председател на България, водач на ГЕРБ: Макар че зле прикриват задачите си, доста са видни, техните брутални дейности станаха обществено известни.
В ГЕРБ считат за идващите локални избори да си сътрудничат с по-малки партии, само че с въздействие по места. От ръководещата партия са подготвени да създадат и общи листи за общински препоръки с сходни сътрудници.

Иначе с " Никола Петков " ми беше елементарно да се разберем, защото и моят дядо е бил Николапетковист, разясни Бойко Борисов.
 ГЕРБ и Политическа партия ГЕРБ и Политическа партия "Никола Петков " подписаха съглашение
ГЕРБ и Политическа партия "Никола Петков " подписваха съглашение за политическо съдействие. Предстои сключване на същите съглашения с "Гергьовден ", Български...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР