Опитният център на волейболния Левски Христо Цветанов, който бе над

...
Опитният център на волейболния Левски Христо Цветанов, който бе над
Коментари Харесай

Христо Цветанов пред Sportal.bg: С победите идва и самочувствието

Опитният център на волейболния Левски Христо Цветанов, който бе над всички при успеха над Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:1 гейм в мач от междинния 10-ия кръг в първата осмица на Суперлигата, съобщи след мача пред Sportal.bg и Sportal TV след с успехите идва и самочувствието. Ето още какво сподели Цветанов след мача:

" Със сигурност се оправяме за в този момент с това да побеждаваме всякога в новата ни зала. Всъщност, това бяха едни от първите ми думи когато влязохме да упражняваме, да я създадем освен като наш дом, а и като наш храм с доста победа. И аз постоянно съм считал, че с цел да се развива един тим, би трябвало да си вземе домакинските мачове, което е значимо, в случай че има някакви условия за бъдещето си ".

" Самочувствието идва с успехите, несъмнено. Днес победихме и мисля, че изиграхме три гейма на много високо равнище. За страдание във втория гейм допуснахме няколко обстановки, в които тимът от Дупница ни затрудни, поздравления и за тях, и за нас ".

" Един тим се гради в течение на сезона и на години. За страдание, поради обстановката изиграхме доста малко мачове преди Нова година. Много е мъчно да се каже по кое време един тим може да даде своя най-много и до къде може да стигне неговото развиване. Тренираме добре, сигурно, играем ден за ден и се веселя, че се получава, и че побеждаваме още повече. Сега играем с ЦСКА, а по-късно с Пирин, а това са значимите мачове, в които би трябвало да победим, а след това каквото стане ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР