Опитният офанзивен халф Димо Бакалов стана поредното ново попълнение в

...
Опитният офанзивен халф Димо Бакалов стана поредното ново попълнение в
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Етър привлече Димо Бакалов

Опитният нападателен халф Димо Бакалов стана следващото ново попълнение в селекцията на Етър за новия сезон в efbet Лига. Двете страни подписаха контракт и Бакалов се включи в подготовката на „ болярите “.

Той е роден на 19 декември 1988 година в Сливен. Като състезател на Лудогорец има пет шампионски трофеи, две купи на България и две суперкупи.

През сезон 2022/23 носи екипа на Локомотив (София). 34-годишното дясно крило изигра общо 36 мача за „ железничарите “, вкара 4 гола и направи една асистенция.

В кариерата си досега е играл още за Сливен, Локо (Пд), Берое и Царско село.

Димо Бакалов е осмият нов при “болярите ” това лято след Владислав Найденов, бранителя Илкер Будинов и вратаря Дамян Христов, френския халф Шано Буколда, Денислав Ангелов и Мартин Николов от “Септември ”, Ивайло Димитров от „ Локомотив “ (Пд).

“Приех офертата на “Етър ” и към този момент съм футболист на “виолетовите ”. Отборът е построен от млади състезатели, от по-опитни футболисти и качествени чужденци. Ще намерим положителният синхрон и би трябвало дружно да реализираме поставената цел, а тя е затвърждаване в efbet Лига! ”, съобщи след подписването на контракта си Димо Бакалов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР