Опитният , който е сред водещите футболисти на , коментира

...
Опитният , който е сред водещите футболисти на , коментира
Коментари Харесай

Пике: Вървяхме само надолу и затова промяната беше необходима

Опитният, който е измежду водещите футболисти на, разяснява бурните минали няколко седмици, в които досегашното управление подаде оставка. Вече се работи по организацията на избори за нов президент.

“Промяната беше значима, тъй като беше видно, че наклонността беше да вървим надолу с всяка минала година - разяснява Пике в сряда вечер. - Клубът е подобен, какъвто е. Намираме се в стадий на доста промени.”

Каталунците са с нов треньор от лятото насам, както и с много подмладен състав. “Този отбор се нуждае от време - продължи бранителят. - Но пък знаем, че в Барса в никакъв случай не ти дава цяла преходна година, тъй като от нас постоянно се желае да печелим. Идват нови избори, ще има нов Борд на шефовете и смяната ще бъде видяна през идните месеци. Иначе ние като тим осъзнаваме, че има доста неща, които да подобрим в играта си. Но пък е имало и моменти, в които напрежението върху нас не постоянно е било в рационалния тип. Засега в Шампионската лига се движим добре, само че би трябвало да се разиграем и в Ла Лига. Нормално е да не ни подреждат измежду любимците в ШЛ след случилото се през последните сезони. Сега ние можем единствено да се трудим крепко, а опитът демонстрира, че по-късно резултатите идват. Тази година няма да е лесна за нас, само че ние имаме вяра, че можем да реализираме велики неща. Все още сме едвам ноември, а в края на сезона резултатите ще покажат какво сме постигнали”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР