Опитният футболист на Рилски спортист Петко Петков говори пред камерата

...
Опитният футболист на Рилски спортист Петко Петков говори пред камерата
Коментари Харесай

Петко Петков: В Рилски спортист сме като едно семейство, възстановен съм и искам да помогна на тима

Опитният футболист на Рилски състезател Петко Петков приказва пред камерата на Sportal.bg за обстановката в клуба от Самоков. В първия мач от пролетния дял " Скиорите " изгубиха с 3:0 от Беласица, само че нападателят пропусна дуела заради контузия. Тази събота следва още по-тежък конфликт за тях, като Рилски състезател гостува на краткотрайния водач в Югозападната Трета лига Балкан (Ботевград).

" Чувствам се доста добре в Рилски състезател. Все едно съм у дома и ситуацията е неповторима. Много сме близки, почти сме като едно семейство. Това си проличава и по резултатите. " - стартира нападателят на отбора от Самоков.

" Изпуснах последния кръг от есенния дял, заради травма. Отне ми над 2 месеца, с цел да се възстановя. Мога да кажа, че съм на 95% подготвен. Гледам да се приготвя и упражнявам в допълнение самостоятелно, тъй като липсвам на тима и желая да вляза и да оказа помощ, в случай че може още в събота. Най-вероятно ще се включа против Балкан, според по какъв начин се стече мача и резултата, в случай че се наложи мога да вляза и да оказа помощ на тима. " - показа Петко Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР