Опитна треньорка от SeaWorld беше убита от косатка, с която

...
Опитна треньорка от SeaWorld беше убита от косатка, с която
Коментари Харесай

Мъчителни наранявания на дресьор от SeaWorld, убит от орка - от отрязан гръбнак до скалпиране

Опитна треньорка от SeaWorld беше убита от косатка, с която е работила дружно от години, и нейните ужасни пострадвания включват отсечен гръбнак и счупена челюст, до момента в който косата й и скалп е открит на дъното на басейна.

Dawn Brancheau обичаше всички животни и изпитваше необикновен афинитет към величествените и зашеметяващи косатки. В продължение на 15 години 40-годишната изживяваше фантазиите си и работеше с косатки в SeaWorld в Орландо, Флорида.

Да бъде треньор в световноизвестната атракция беше нещо, за което тя мечтаеше, откогато беше дете и беше една от най-възрастните там.

Даун бе прекарала живота си в работа за реализиране на задачата си, като първо учеше логика на психиката и държание на животните в колежа, преди да си откри работа с делфини в атракция в Ню Джърси след дипломирането си. Две години по-късно тя откри мечтаната си работа в SeaWorld.

Не единствено в професионалния й живот любовта на Dawn към животните проблясва. Тя работеше като доброволец в подслон за животни в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР